Basis Ondersteuning

SoftAdvice Basis Ondersteuning

Elke klant is belangrijk

Iedereen verdient toewijding
Standaard SLA - Geen verplichting
2/5
Wat is inbegrepen in mijn basis support abonnement ?

De meeste leden van ons technisch ondersteuningsteam zijn meestal bezig met een zaak. Bij Basic Support kan een supportmedewerker er voorkeur aan geven u niet te bellen, en zal hij of zij via het helpdesk systeem reageren binnen onze minimale reactietijd op basis van de beste inspanningen.

Voor efficiëntie en het hoogste niveau van ondersteuning voor al onze klanten, triëren we de cases in eerste instantie volgens elk van de vier ondersteuningsniveaus - eerst diamantklanten, dan goudklanten, gevolgd door zilverklanten en dan Basic-klanten en dan volgens urgentie.

We doen ons best om snel te reageren, en we weten dat we in sommige gevallen niet snel genoeg zijn, vooral als je direct een medewerker wenst te spreken. Maar we kunnen de ene interventie niet onderbreken om een andere aan te nemen. Je zou niet willen dat we je zaak laten vallen om tijd te besteden aan die van iemand anders.

Wat is niet inbegrepen ?

Houd er rekening mee dat de behandeling van een aanvraag altijd een betalende dienst is. Eventuele uitzonderingen moeten vooraf worden besproken. De prijs wordt berekend op basis van de tijd die wordt besteed (inclusief onderzoek, mails en gesprekken) aan de normale standaard uurtarieven.

Wat is de prijs voor de Basic Support ?

U heeft een basis Support overeenkomst en u heeft een dringend probleem dat onmiddellijk moet worden opgelost? Ook dan gaan we voor u aan de slag. Uiteraard zullen we niet moeilijk doen over het al dan niet hebben van een contract. Problemen zijn er om opgelost te worden! De uiteindelijke kwaliteit wordt natuurlijk, zoals altijd, op basis van de beste inspanningen in stand gehouden.

Vraag uw Basis contract aan